Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат 1.9 JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    хахахха добреее бе Аутодата са идиотиии, жалко 90% да не кажа и повече работят с нея

Отделно по каталог BEHR си дават точно тоя термостат, ся друг е въпроса ако искаш да си с 88 градусов, нещо което на моята кола няма да сложа никой път
    Ами в аутодата има фрапиращи грешки и подвеждащи неща!А сега според теб кой е идиота те-или тия 90% които я ползват!?Щот и аз я ползвам!

Comment

хахахха добреее бе Аутодата са идиотиии, жалко 90% да не кажа и повече работят с нея

Отделно по каталог BEHR си дават точно тоя термостат, ся друг е въпроса ако искаш да си с 88 градусов, нещо което на моята кола няма да сложа никой път
      Дай модела на Бер. Нещо номера и т.н....
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
        Ами в аутодата има фрапиращи грешки и подвеждащи неща!А сега според теб кой е идиота те-или тия 90% които я ползват!?Щот и аз я ползвам!
        ми не щото казва че това което съм показал не е вярно и че тия дето са направили аутодата са идиоти
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

В АутоДатата има грешки
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Може и да има грешки в Autodata-та, но и eLearn дава теми за размисъл. Обърнете внимание на различните работни температури на 1.9 JTD 16V и 2.4 JTD 20V. Дали пак има грешка?
            Attached Files

Comment

да бе всичко е грешно аз празни приказки говоря....
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от NVG Покажи съобщение
                Може и да има грешки в Autodata-та, но и eLearn дава теми за размисъл. Обърнете внимание на различните работни температури на 1.9 JTD 16V и 2.4 JTD 20V. Дали пак има грешка?
                Няма грешка, дълго за обяснение - конструктивни особености за охлаждане
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                  нееее недей сяяя 88 гр са всички....... аз глупости им говоря и аутодата е грешна...ся и е-пер е грешен...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

нееее недей сяяя 88 гр са всички....... аз глупости им говоря и аутодата е грешна...ся и е-пер е грешен...
                    Всички сме грешни, щом по мацки търчим. Трябва да обърнем резбата явно.

Но Тома неверните не мож ги убеди в реалността на нещата - 88 е истината за 1.9
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                      Ние не бързаме. Имаме време да послушаме. Що не пробваш да обясниш на нас невежите?

Comment

Ние не бързаме. Имаме време да послушаме. Що не пробваш да обясниш на нас невежите?
                        Не съм учител, а има и интернет гугле също. Просто не харесвам да се правим на по-велики от създателите, щот не сме
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        0879369082

Comment

Само това ли беше?

Comment

да бе всичко е грешно аз празни приказки говоря....
                            Аз се чудя защо тактично избягваш въпросите ми.
                            Нали каза, че си гледал каталози, ала бала.
                            Дай номер на Бер или Вернет или който искаш, който се слага в 1.9 двигател на Алфата и за който показваш картинката.

Има грешка.
                            Last edited by BO; d.m.y г., 00:03.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

добре бе моя е такъв почва да отваря 78 и на 82 е напълно отворен чисто нов Бер
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Възможно е да има грешки, разбира се, но стават много.
                                Моля погледнете картинките.
                                По същата логика аз си задавам въпроса дали производителите на термостати нямат предвид под "Opening temperature = 88*C", 100% отворен термостат.
                                Докато някой не "свари" един термостат и да каже реално какво се случва, явно няма да сме сигурни в нищо.
                                Мойта 156-ца държи около 82*C. Нямаше да имам съмнения ако обаче 166-цата не ме изненадваше. Тя кове на 90*C!
                                Другото, което си мисля е, да не би термостатите да са едни и същи, а да има различни датчици за отчитане на температурата в купето и от там да идват тези объркващи разлики.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X